burgman 250 sau 400

Lixandru Marin
Soldat de tastatura
 
Mesaje: 2
Membru din: 19 Septembrie 2017
Localitate: Bucuresti
Moto: Suzuki Burgman 400 2005
Numar: B78GOI
Voturi: 0 (detalii)

Re: burgman 250 sau 400

Mesajde Lixandru Marin » 18 Iunie 2018, 14:32

Ion este un vanzator corect, are un showroom cu motoare si scutere. Am luat de la el un Burgman 400, cu consum de ulei si mici probleme, cu pret bun, vitezometrul, inclusiv km-trajul erau oprite, nu functionau, insa ciclisitica a fost ok, si dupa unele reparatii, segmentare si pompa frana spate inlocuita, jamba stg fata inlocuita, merge foarte bine. Este o placere sa-l folosesti in oras, demarajul este foarte bun si tinuta de drum lafel.
Ion vinde produsele pe principiul vazut-placut, sunt aduse din Italia, in starea in care sunt, nu ofera garantii, dar daca esti avizat in domeniu, nu poti lua cine stie ce plasa.
Nu falsifica acte sau nu vinde motoare cu suduri la cadru sau ciclistica compromisa, dar esential este sa vezi bine ce vrei sa cumperi.
Defectul la vitezometru nu a fost provocat, este ceva frecvent la model, s-a remediat simplu.(pahar de ferita magnetizata dezlipit);
Motoarele de Burgman sunt foarte fiabile si rezista chiar in conditii de exploatare grele, si chiar cu consum de ulei, functioneaza performant.

Anterior

Înapoi la Ajutor!...Am o problema!

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

  • Publicitate
cron